Skip to content

ons team

Sandra

Al bijna 25 jaar is Sandra bij ons in dienst. Als dochter van de voormalige storemanager kwam ze bij ons werken. En nu is ze zelf storemanager. Hoe leuk is dat? Sandra weet mee te praten over de ins en outs van de collecties in de winkel maar ook over de collecties die nog komen. Ze is namelijk ook een van de inkopers. De winkel stijlen is wat ze perfect in de vingers heeft. Menig etalage is door haar ingericht. En dat is nou toevallig een van de pijlers van de winkel. Vaak doen de klanten in het voorbij lopen ideeën op door een mooie presentatie of combinatie in de etalage. Sandra haar passie in haar vrije uren is onder andere koken, lezen en met haar honden (en man) wandelen.

Rieneke

Met de ervaring in de kindermode was het een kleine stap naar de damesmode. Rieneke is een warme vrouw die met veel geduld iemand adviseert met het maken van de juiste keuzes. Menig klant is met meer de deur uitgegaan dan in eerste instantie de bedoeling was maar daar heeft nooit iemand een bezwaar van gemaakt. Dit bewijst maar eens weer dat je bij Rieneke aan het goede adres bent wat advies in onze boetiek betreft. Door haar komst is ons team compleet gemaakt. Het liefst reist Rieneke de wereld over met haar man. Wandelen is haar passie, evenals koken en natuurlijk bakken. Wanneer je geluk hebt staat er misschien wel een stuk kruidcake van Rieneke voor je klaar!

Melanie

Melanie heeft haar eerste werkzame jaren als kapster gewerkt. Maar toen begon het te kriebelen en wilde ze wat anders. Ze koos voor Schräder en heeft daar tot op de dag van vandaag geen spijt van. Inmiddels is ze alweer meer dan 10 jaar bij Schräder. Mel (voor insiders) is een prachtig mens; eerlijk, recht uit het hart en oprecht. Vandaar dat het verkoop vak haar zo ligt. Haar roots als kapster zijn nog duidelijk, want praten kan ze zeker! Maar wel alles gemeend. Ze heeft een gevoel voor styling, gezien haar huis wat geheel naar Scandinavisch minimalisme is ingericht. Wanneer ze een weekend vrij is en het is mooi weer dan gaat ze graag met haar gezin naar de zee. Lekker chillen in een strandtent. Haar favoriete vakantieland is Italië.

Anja

Mode zit in het DNA van Anja. Al vanaf onze eerste locatie aan de Engestraat is Anja bij ons werkzaam. Eerst al etaleuse, nu als allround adviseuse. Door haar jarenlange ervaring in de mode weet ze als geen ander hoe je een mooie combinatie, passend bij de klant, samen moet stellen. Anja is bij ons in het team de vrolijke noot, niets is voor haar te gek. In haar vrije tijd is ze actief op de surfplank en met suppen. Thuis in haar atelier laat ze zich helemaal gaan. Haar creativiteit mondt dan uit in prachtige schilderijen, beschilderde vazen en portretten van voornamelijk honden op kerstballen. Vaak zijn enkele van haar kunstwerken te bewonderen in de winkel. Het is een feestje om door Anja geholpen te worden!